Martin Hedvåg, Filip Gustafsson, Linus Strömgren, Sam Dada
Ernad Sadiki
Avb: Billy Svenske, Rasmus Bodevind, Shahram Moradi, Mattias Lööv, Herman Schmidt, Tage Bondesson

Oavgjort i sjätte övertidsminuten.
Årets bästa match spelades på Skogsängen när Hovmantorp kom på besök. Inför storpublik blev det en sevärd match där alla målen föll sista halvtimmen.
Bortalaget startade i högt tempo med snabbt passningsspel och hög press. Vi blev tillbaka pressade och man hade några halvfarliga skott och hörnor i inledningen. Efter hand tog vi oss ur greppet och flyttade upp spelet. I 17:e minuten hade Linus ett farligt skott som tog i utsidan av stolpen. Några minuter senare sköt Johan över från ett läge strax utanför strafflinjen. Hovmantorp var hela tiden farliga och i mitten av halvleken hade man ett friläge men skottet gick utanför. I 43:e fick Ernad utgå efter en spark med blodvite som följd, Billy ersatte. En bra halvlek där Hovmantorp var det lag som skapade mest.
Även i andra gick Hovmantorp ut hårt och riktigt nära var det i 48:e men Samuel gjorde en fin dubbelräddning. Inbytte Billy var pigg och i 54:e hade han ett fint inspel men ingen hann fram på inlägget. Bortalagets kontringsspel var giftigt och vår nolla sprack i 64:e minuten. Snabb djupledsboll, och i fritt läge satt skottet i bortre gaveln. Vi var i brygga och hade inte Samuel gjort en fin räddning i 68:e hade 0-2 varit ett faktum. Fler mål låg i luften men Samuel gjorde åter en jätteräddning i 73:e minuten. Nu blev det i stället Torpa som kunde kvittera i 75:e minuten. Filip Gustafsson gjorde bort ett par gubbar och från strafflinjen satte han en vänster yttersida i krysset! Ett vackert mål och det var match igen. Alla trodde att ledningsmålet skulle komma i 78:e. Martin nådde högst på en hörna, nicken var bra men mv gjorde en grym en hands räddning vid stolpen. Spelet böljade men Torpa var starka i slutet och gick för ett segermål. Och målet skulle falla i 92:a minuten. Fin djupledsboll från Shahram och i högerinnerläge kom Martin Hedvåg loss och skottet satt distinkt vid bortre stolpen. Vilt jubel på Skogsängen och alla trodde det var segermålet. Det blev tuffa övertidsminuter med hårt spel och en domare som tappade greppet. Tyvärr släpper vi till en onödig hörna och i kalabaliken framför mål kunde bollen nickas in. Avspark och slut, och klockan stod på 96 minuter. Fruktansvärt surt men åter släpper vi in ett nick mål. Inte orättvist men tyvärr kunde vi inte knyta ihop säcken. Vi gör en riktigt bra match, kanske den bästa för året, och visar att vi spelar en fin fotboll. En stark laginsats med fint målvaktsspel av Samuel, mitten bästa lagdel där Billy och Johan var riktigt bra. Framåt var Filip, Linus och Martin heta och var nära att sätta ett par mål till. Chansen till uppflyttning är över för vår del men vi vill göra en fin avslutning mot Tvärskog.